pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Themabruiloft

Brainstormen en heel veel ideeën uitwisselen wanneer jullie gaan voor een themabruiloft. Daar beginnen we mee!

Maak één geheel van jullie huwelijksdag door te kiezen je huwelijksdag aan een thema te koppelen.
Omdat jullie zo van een bepaalde kleur houden, elkaar voor het eerst ontmoeten op het strand, geen genoeg van de 70s krijgen, rozen zo prachtig vinden, Harley’s jullie leven zijn, klassieke muziek jullie passie is, je eendjes zo leuk vindt…

Redenen genoeg te bedenken om je bruiloft aan te kleden in één bepaald thema of kleur. En dat kun je zo ver, of juist niet, doorvoeren als jullie willen. En je kunt van bijna alles een thema maken, echt!
Zit het ‘m in de kleine (onverwachte) details of ga je over the top. Alles kan en alles mag want het is jullie bruiloft!

Uiteraard help ik jullie graag! Kijk bij ‘diensten‘ op welke manier ik jullie van – gethematiseerde 😉 – dienst mag zijn. Misschien alleen met een brainstormsessie of met de complete organisatie of styling; alles is mogelijk.

Als voorbeeld laat ik je hieronder graag zien hoe je het thema ‘PAUW’ op je bruiloft kunt laten terugkomen! Deze foto’s komen overigens van het wereldwijde web en zijn derhalve eigendom van hun respectievelijke fotografen!

 

 

 

Share on: FacebookTwitterPinterest