pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

PAUWeddings overgenomen door Belgische event- en weddingplanner Feriatus

Na zes jaar met heel veel plezier PAUWeddings te hebben mogen voeren, heb ik moeten besluiten om te stoppen met PAUWeddings. De meesten van jullie hebben dit reeds via social media vernomen. Dankzij velen van jullie, ben ik de afgelopen jaren betrokken geweest bij zo’n 70 schitterende bruiloften en heb ik vele mooie mensen mogen ontmoeten. Dank daarvoor!

Ik ben verheugd te kunnen mededelen dat ik PAUWeddings per 1 februari 2018 mag overdragen aan een andere wedding/feestplanner opdat mijn opgedane kennis en netwerk niet verloren gaat.

Graag stel ik jullie bij deze dan ook voor aan de Belgische Nadine Winten, eigenaar van Feriatus. Nadine is een ervaren en gerenommeerde stylist- en planner die met haar bedrijf al jaren exclusieve feestevents en droomhuwelijken in meerdere landen (met een focus op België en Frankrijk) realiseert. Met het overnemen van PAUWeddings (PAUWeddings.nl en bruiloftinitalie.com zullen opgaan in haar bedrijf Feriatus en zij neemt ook mijn social media accounts over dus vooral blijven volgen!), breidt zij haar netwerk verder uit in Nederland en Italië. Meer informatie over Nadine en haar bedrijf, vind je op http://www.feriatus.be.

 

 

 

 

Share on: FacebookTwitterPinterest