pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Anneke & Ton- 23 – 25 juni 2017 (Puglia)

Lieve woorden van het bruidspaar:
“In juni 2017 hebben Anneke en ik elkaar het ja-woord gegeven in Puglia, Italia. Uiteraard wilden we allebei dat het een perfect trouwweekend werd en daarom zijn we op zoek gegaan naar een wedding planner. Uiteindelijk uitgekomen bij Jacqueline en dit bleek een schot in de roos.
In de aanloop naar de bruiloft neemt Jacqueline uitgebreid de tijd om door alle mogelijkheden en opties te lopen. Tevens zijn we samen op een tweedaagse locatie search gegaan in Italie, zeer waardevol. Met Jacqueline weet je zeker dat de planning goed in elkaar zit en er geen stress ontstaat; aan alles is gedacht.
Op het weekend zelf heeft ze ons en alle gasten telkens weer versteld doen staan met alle prachtig aangeklede venues, zoals de trouwlocatie zelf, het diner en zeker ook de geweldige plek voor de apero.
Jacqueline is een 100% professional en zorgt er persoonlijk voor dat je trouwdag de mooiste dag uit je leven wordt.”

Verantwoordelijkheden PAUWeddings:
PAUWeddings mocht deze drie daagse bruiloft in Puglia, zuid Italië, als weddingplanner én wedding stylist in zijn geheel verzorgen. Het was een zeer uitgebreid programma met een lunch op het strand, een diner in het mooie Matera en uiteraard een schitterende huwelijksdag.