pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Samantha & Jeremy (6-9 + 13 december 2013 – Italië / Delft)

SamanthaJeremy0227Lieve woorden van het bruidspaar
“Dankzij Jacq hebben wij een weekend in Italie in de overtreffende trap beleefd. Alles was tot in de puntjes geregeld, zodat het woord ‘ontzorgen’ bijna als een understatement voelt. Jacqueline heeft veel oog voor detail, en met een brok ervaring kan zij zo’n beetje ALLES voor je voor elkaar krijgen. En wij waren zeker niet de makkelijkste daarin, met onze soms toch wel ongebruikelijke wensen. Zonder waardeoordeel ging zij ermee aan de slag, wat voor ons heel fijn was. Ze kreeg alles voor elkaar, door scherp te zijn, en heel erg menselijk om te gaan met iedereen en alles dat op ons pad kwam. Jacqueline gaat tot het uiterste om alles precies zo te maken zoals jij dat wilt, van seconde tot seconde! 


Tijdens het weekend zelf zorgde zij voor een overvloed aan mooie, onverwachte momenten die alles precies dat tikje specialer maakten dan wij zelf voor ogen hadden. En dat is op zich al een hele prestatie, gezien originaliteit hoog bij mij in het vaandel staat :).
Bij tegenslag — de locatie waar wij het feest wilden geven ging op een gegeven moment failliet — is het fijn om iemand te hebben die weet hoe de vork in de steel zit, die haar contacten gebruikt om uit te vinden hoe het ervoor staat en die met deze kennis als een razende naar een goede oplossing gaat zoeken. En in ons geval was de oplossing nog beter dan het initiële idee.
Al met al was Jacqueline precies wat we nodig hadden: iemand die de dingen kon regelen zoals wij het wilden. Ik dank haar dan ook met heel mijn hart voor het mogelijk maken van een bruiloft die perfect bij ons paste; en dat was ook precies wat wij het liefste wilden.”
Verantwoordelijkheden PAUWeddings
Voor deze bruiloft heb ik de gehele weddingplanning en styling mogen verzorgen.
Over hun bruiloft
Bruiloft in Puglia – Italië & feest op grote hoogte in Delft!
Drie maanden van tevoren gaven Samantha & Jeremy aan dat ze in december in Italië wilden trouwen. ‘Daar waar we het meeste kans op goed weer hebben’. Na in oktober  locaties bekeken te hebben, vertrokken we op 6 december jl., samen met 20 gasten, fotograaf Simone en ondergetekende naar ‘la bella Puglia’ – de hak van de laars. We verbleven tot maandag 9 december in een  wonderschone Masseria met superservice.
En een speciaal bruidspaar verdient een speciale bruiloft. Eén die écht bij hun past en dat betekent anders dan anders. En dat was het. Een heel persoonlijke ceremonie, een wijnproeverij, kookworkshop, paardrijden over de landerijen én over het strand en verder vooral héél veel tijd voor genieten, samen zijn, lekker eten en zalige wijnen. En natuurlijk het olijfboompje dat ze uitgroeven op het landgoed van de masseria en meenamen naar Nederland.
Zo’n mooie locatie had niet veel styling nodig; wat rozemarijn, olijfboomtakken en wat paarse accenten volstonden. En wat ook heel fijn was, was dat het ’t hele weekend voelde of het lente was met 16-17 graden, stralende zon en een strak blauwe lucht!Terug in Nederland volgde op 13 december jl. een verrassingsfeest voor al hun vrienden. De genodigden wisten niet dat ze getrouwd waren! Ze kwamen daar middels een ‘storyboard’ met grote foto’s achter terwijl ze de trappen van De Watertoren in Delft beklommen. Boven werden ze verwend met zalige hapjes en drankjes. En ook dit was een typisch ‘Samantha & Jeremy feest’; met een houten gastenboom, foto’s van Italië, sterretjes vouwen en een post-it kunstmuur.
Meer foto’s van deze bruiloft vind je op Bruiloftinitalie.com.Lees hier ook de blog van fotograaf Simone over deze bijzondere bruiloft en bekijk nog meer schitterende foto’s!
En lees hier de publicatie door The Perfect Wedding over deze Real Wedding in la bella Puglia!

Tot slot bekijk je hier de foto’s van deze bruiloft op de ‘Great pictures‘ pagina!

 

<< TERUG NAAR OVERZICHT KIND WORDS