pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Mirjam & Nikola (9 augustus 2014)

foto (7)Lieve woorden van het bruidspaar
We vonden Jacqueline via The Perfect Wedding. Toen we haar belde, klonk ze super spontaan aan de telefoon en eigenlijk hield het zoeken naar een andere weddingplanner meteen op. Dit moest het zijn. Wij hebben haar in jan/feb 2014 ontmoet en vanaf dat moment begon het allemaal. Wat wij vooral heel snel ontdekten is dat Jacqueline heel erg begripvol is op het moment dat je haar gewoon verteld waar je tegenaan loopt. Jacqueline is gemaakt voor dit vak en heeft aan alles tot in de details gedacht en voor gezorgd.
Wat ook zo fijn is met een professionele weddingplanner is dat zij een netwerk van belangrijke contacten hebben. Erg handig en voordelig! Wat wij vooraf niet wisten is dat wij niet alleen in zee gingen met PAUWeddings maar dat wij er een 2e weddingplanner in de vorm van haar assistent bijkregen op de dag zelf! Wat absoluut ook nodig bleek omdat wij op de feestlocatie als verassing trouwden. Daarbij heeft PAUWeddings ons o.a. aan de fotograaf voorgesteld, welke ook weer een 2e fotograaf meenam, waardoor wij nu nog van super bijzondere foto’s van genieten! 1 fotograaf had nooit mij aan de arm van mijn vader kunnen vastleggen en op datzelfde moment mijn man die aan het wachten was. Dit is iets wat je als bruidspaar op zichzelf nooit geregeld kunt hebben en waar wij nog heel dankbaar om zijn. Zo zijn er nog talloze dingen die Jacqueline achter de schermen heeft opgevangen zonder dat wij ook maar iets doorhadden. Jacqueline, wij zijn jouw enorm dankbaar voor jouw inzet en je gedrevenheid. Bovendien ben je bekwaam en kun je heel goed onderhandelen, erg fijn dat je ons coachte met het budgetteren en meedacht. Wij danken jouw voor de afgelopen maanden en wij zullen je nooit vergeten. Liefs Mirjam en Nikola!

Verantwoordelijkheden PAUWeddings
PAUWeddings hielp dit bruidspaar met weddingcoaching en adviesgesprekken in de voorbereidingen en ceremoniemeesterschap op de bruiloftsdag zelf.

Over hun bruiloft
Wanneer een Eritreese schone trouwt met een stoere Servische man, tja, dan krijg je een multicultureel feest. Sowieso al bijzonder maar helemaal omdat dit stel heel eigen ideeën had hoe het allemaal moest verlopen. Zij wilden geen lange dag en ook geen dag vol traditionele gebruiken. Zij wilden hun gasten verrassen en iets doen wat bij hen als stel past.
De dag begon rond 16.00 uur met een gezellig borrel in klein intiem gezelschap, gevolgd door een (vroeg) en overheerlijk diner in datzelfde gezelschap. De bruid was nog niet in haar bruidsjurk maar in een heel elegant ensemble. Rond 19.00 uur vertrok Mirjam naar boven om zich om te kleden. Nikola ontving ondertussen de gasten ‘zich afvragend waar zijn vrouw was’. Tussen aanhalingstekens ja want dat wist hij natuurlijk maar al te goed!
Toen rond 20.00 uur de meeste gasten binnen waren, verdween hij achter een stel deuren… ik had de eer een verrassing aan te kondingen en de gasten te vragen ruimte te maken. Zou het een openingsdans worden? Nee! Het werd… een huwelijksceremonie!
Eén grote verrassing voor de aanwezige gasten! Alle 130 gasten waren getuigen van hoe Mirjam & Nikola elkaar het jawoord geven in een heel persoonlijke ceremonie door BABS Marian van Ooijen. Met schitterende live muziek door Maya Christina.En hierna barste het feest los en swingde iedereen tot in de late uurtjes op de dansvloer!
Bekijk hier de mooie foto’s van fotograaf Simone Janssen op de Great Picture pagina.