pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Mirjam & Maurice (Vier de Liefde – 12 december 2012)

12122012-m&m-050Lieve woorden van het bruidspaar
“Mirjam en ik waren 1 van de 12 paren die mochten gaan trouwen op 12-12-12 wat al een geweldige verrassing was. We hadden ook nog eens Weddingplanners die wij alleen van films en tv progamma’s kenden. Maar geloof me, het enthousiasme waar wij met de hele planning in een zeer korte tijd mee geholpen werden daar kunnen ze een puntje aan zuigen in deze films en tv programma’s.Van jurk, pak, ringen, locatie en ga zo maar door alles werd geregeld en zoals ze bij de kennismaking al zeiden ”We hebben echt 100% kunnen genieten van onze trouwdag zonder ook maar ergens aan hoeven te denken. Alleen ja zeggen natuurlijk’.
Namens ons en natuurlijk onze 3 kinderen Jennifer, Joshua en Joy
: Super dank je wel we zullen dit nooit vergeten  Dikke knuffel van M en M  en de 3 J’s.”

JoanneMirjam & Maurice waren het bruidspaar voor de provincie Zuid Holland binnen het grootste Vier De Liefde 12-12-12 project van initiatiefneemster Joanne Littooij (Ontdek een Kasteel):

“Als weddingplanner heeft Jacqueline, kort vooraf, de uitdaging aan genomen mee te werken aan de totstandkoming van het grootste nationale huwelijksfeest ooit in ons land; VierDeLiefde 121212. Zij was hierbij mede verantwoordelijk voor het huwelijk in de provincie Zuid Holland. Ondanks de praktische en zakelijke uitdagingen die daaraan vastzaten heeft Jacqueline zich flexibel getoond en meedenkend, pragmatisch en zelfstandig ging zij voortvarend te werk. Wij zijn blij dat ze ons wilde helpen, en dat geheel op vrijwillige basis, vanuit haar hart voor de medemens en om ervaring op te doen!”


Verantwoordelijkheden PAUWeddings

Voor dit huwelijk heb ik de complete organisatie als weddingplanner mogen verzorgen.

Over hun bruiloft
12-12-12 Vier de Liefde!
12-12-12 trouwden 12 koppels in 12 provincies op 12 prachtige locaties. Om 12 minuten over 12. Een fantastisch project van ‘Ontdek een Kasteel‘ m.m.v. de Voedselbank. PAUWeddings was samen met collega weddingplanner ‘Lovely Day‘ de weddingplanner voor het bruidspaar Mirjam en Maurice en hun drie kinderen uit Rozenburg (Zuid Holland). Met hulp van talloze andere sponsoren werd het een fantastische dag bij De Lindenhof in Delft.

Met een zingende bruid, veel emoties, fantastische styling (door RedWhiteBluePink) en een fantastisch koppel. En daarna vertrok iedereen naar Hart van Holland in Nijkerk voor een knalfeest, samen met de andere 11 de bruidsparen. We vierden de liefde!

Bij deze bijzondere bruiloft was heel veel pers aanwezig! Zo filmde Omroep Max zowel tijdens de voorbereidingen als op de bruiloft zelf en waren ook RTV Rijnmond en de Telegraaf van de partij op de bruiloft.

  • Lees hier het artikel in de Telegraaf
  • Lees hier het artikel dat Bruid & Bruidegom plaatste!
  • Bekijk hieronder de huwelijksvideo van dit bijzondere huwelijk (videograaf: Ed Wens) – eerste filmpje
  • Bekijk hieronder ook de compilatie van RTV Rijnmond – tweede filmpje

En tot slot, bekijk je hier de foto’s van hun bruiloft op de ‘Great pictures‘ pagina!

 

<< TERUG NAAR OVERZICHT KIND WORDS