pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Marie-Louise & Todd (16 mei 2015)

Lieve woorden van hM&T 160515et bruidspaar
“Hierbij willen we je enorm bedanken voor al het werk wat je afgelopen zaterdag (en de periode ervoor) voor ons hebt gedaan. Het is echt de dag geworden waarvan we gedroomd hebben en alles is precies zo gegaan als dat we in gedachten hadden. Op de achtergrond heb je erg veel gedaan en geregeld, waarvoor heel veel dank! We hebben de dag totaal onbezorgd kunnen beleven en dat was nooit mogelijk geweest zonder jou hulp. We hebben op de dag zelf geen enkele zorgen gehad omdat we zoveel vertrouwen in jou hadden en dat is helemaal waar gemaakt. We zijn zo blij dat we een professionele ceremoniemeester in de arm hebben genomen en dat jij dit geweest bent. Het heeft onze dag onvergetelijk gemaakt. Het allerbeste! Groet, Marie-Louise & Todd”

Verantwoordelijkheden PAUWeddings
Ik mocht Marie-Louise & Todd ondersteunen als ceremoniemeester op de bruiloft zelf, aangevuld met weddingcoaching in de voorbereidingen. Hierbij was Engels de voertaal, zowel in de voorbereidingen als op de bruiloft zelf.


Over hun bruiloft

Wat een leuk stel! Marie-Louise komt uit Nederland en Todd uit Canada en samen woonden ze in Groningen. Ze trouwden op 16 mei jl. bij Paviljoen Puur in Diemen – een mij welbekende locatie waar ik erg graag werk. Ze wilden alles zelf regelen (en dat deden ze fantastisch!) maar waren wel op zoek naar een klankbord in de voorbereidingen en een ceremoniemeester op hun grote dag. En die rol mocht ik voor ze vervullen. En dat de ceremonie toch van buiten naar binnen verplaatst moest worden vanwege het weer, had geen enkele invloed op de sfeer want die was onafgebroken fantastisch! Met een bruidspaar op de fiets door Amsterdam, de gasten die per oude salonboot naar Diemen kwamen, de big entree van het schitterende bruidspaar op de fiets, een intieme ceremonie, schitterende bloemen van topstyliste Don Florito, fotograaf Damon met assistent Eva, de zon die tijdens de borrel tóch nog doorbrak, een supergezellig, internationaal gezelschap, lekker eten, goede muziek (van oa René van Beek en via Merry Melodies) en ontroerende speeches; deze dag kon niet meer stuk!

Meer mooie foto’s volgen binnenkort!