pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Manou & Edward (12 oktober 2012)

DKF-12oktober-2012-150Lieve woorden van het bruidspaar
“Jacqueline was onze weddingplanner en hielp ons in de voorbereiding van onze bruiloft en op de dag zelf. Ze is ons enorm goed bevallen en we vinden haar een aanrader voor elk event dat je wilt organiseren. Ze werkt bijvoorbeeld met verschillende moodboards om een indruk te geven van sferen die je op een bruiloft kan neerzetten. Daarnaast is ze een kei in het maken van financiële overzichten, planningen en het perfectioneren van een idee. Zo maakte ze voor ons een moodboard van mogelijke bruidsboeketten in onze kleurthema’s en maakte een adressenlijst van goede leveranciers in de buurt. Hierdoor hoefden wij alleen nog maar naar de bloemist te gaan en de plaatjes te laten zien van boeketten die ons aanspraken.
Nadat de keuzes gemaakt waren, nam Jacqueline het over en zorgde voor afspraken over wijze en tijdstip van levering, etc. Het prettige daarbij is dat ze ons altijd een cc stuurde waardoor je weet wat er speelt en je eventuele nieuwe vragen weer kan stellen waardoor het allemaal nog beter wordt!Kortom, een weddingplanner als Jacqueline was voor ons een onmisbare steun om van onze bruiloft de dag te maken die op alle manieren spetterde!”

Verantwoordelijkheden PAUWeddings
Voor dit huwelijk heb ik de complete organisatie als weddingplanner mogen verzorgen.
Over hun bruiloft
Rood, blauw en veel liefde
Op 12 oktober 2012 zijn Manou & Edward in Ouderkerk aan de Amstel getrouwd. Ook al waren de weergoden ons niet goed gezind, het was een fantastische dag. Met een burgerlijk huwelijk in de prachtige Amstelkerk, een diner op de  boot op de Amstel en een fantastisch feest waar de dansvloer geen seconde leeg was. Sowieso zat het met het dansen wel goed ’s avonds; de spectaculaire openingsdans zette de trend, band Pee Wee nam het over en de flash mob luidde het vervolg in. Met glow sticks, een enveloppengastenboek, ontroerende speeches, decoratie in rood/blauw(/roze) en heel veel liefde.

Bekijk hier de foto’s van hun bruiloft op de ‘Great Pictures‘ pagina!

 

<< TERUG NAAR OVERZICHT KIND WORDS