pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Julie & Laurens (22 augustus 2014)

Eppel_Fotografie-418Lieve woorden van het bruidspaar
“Jacqueline heeft ons geholpen bij de voorbereiding van ons huwelijk in Maastricht (St. Jan en Chateau Neercanne). In de voorbereidingen met weddingcoaching om ons op de goede weg te houden qua organisatie en op de dag zelf vervulde zij de ceremoniemeestersrol.

Wij zijn ontzettend blij dat we gekozen hebben voor haar en haar ondersteuning. Zij denkt aan zoveel dingen waar je als debuterend bruidspaar nooit aan zou denken. Iedereen heeft wel in grote lijnen een idee hoe de dag eruit moet zijn, maar het gaat om de details en het verbinden van alle elementen. Dat heeft Jacqueline fantastisch gedaan, en nog veel meer dan dat.

Wij hadden een relatief grote groep gasten de hele dag (120 mensen) met drie verplaatsingen per bus,een borrel, diner en feest. Het liep allemaal vlekkeloos. Wij hadden Susanne van Redwhitebluepink ingehuurd voor de styling en de samenwerking tussen haar en Jacqueline was super, alsof ze dit al jaren samen doen.Wij hebben een absolute topdag gehad en door Jacqueline geen enkele zorgen gehad over de organisatie van alles. Omdat je deze dag als het goed is maar één keer meemaakt, is dat wel bijzonder prettig. Een absolute aanrader!”

Verantwoordelijkheden PAUWeddings
Voor deze bruiloft mocht PAUWeddings het bruidspaar ondersteunen met weddingcoaching in de voorbereidingen, het maken van het draaiboek en ceremoniemeesterschap op de bruiloft zelf.

Over hun bruiloft
Wauw wat was dit een geweldige bruiloft! De ochtend begon in alle rust; Julie & Laurens waren al in Maastricht en verbleven in hotel Au Quartier. De ontmoeting vond plaats bij Chateau Neercanne en het bruidspaar was nog mooier dan deze prachtige locatie. Hierna was het tijd voor de kerkelijke ceremonie in de schitterende Sint Janskerk op het Vrijthof in Maastricht. Een heel persoonlijke dienst, geleidt door de vader van Laurens. Hierna togen bruidspaar en gasten naar Chateau Neercanne voor een proost op het terras, nog net voordat de regen losbarste, de rest van de receptie was dus binnen maar nog nét zo gezellig. Toen was het tijd voor een overheerlijk diner met mooie en ontroerende speeches gevolgd door een spetterend feest in de kalksteengrot van het Chateau! Wát een feest. Met schitterende styling door Susanne van RedWhiteBluePink, fantastische foto’s door Eppel fotografie (bekijk via dit linkje ook zijn blog over deze bruiloft met nóg meer foto’s!) en onmisbare steun van assistent ceremoniemeester Lovely Day.

Bekijk hier de foto’s van hun bruiloft op de ‘Great pictures‘ pagina!

 

<< TERUG NAAR OVERZICHT KIND WORDS