pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Ilse & Etienne (5-7 mei 2015)

PAUWeddings met I&ELieve woorden van het bruidspaar
“Vorig zomer bedachten wij om te gaan trouwen, maar wel op onze manier…met z’n 3en (samen met ons dochtertje). Puglia kwam als authentiek Italië al snel naar voren en vandaar dat we ook in contact kwamen met Jacqueline van PAUWeddings. Doordat onze dag een intieme dag zou worden, was het belangrijk dat de “klik” met Jacqueline er was. Na de eerste ontmoeting was dit meteen duidelijk! Jacqueline is open, eerlijk en vol enthousiasme.


Tijdens onze verdere samenwerking, waarbij Jacqueline precies begreep wat wij belangrijk vonden, werd het beeld wat wij van Jacqueline hadden alleen maar versterkt. Wat een hard werkende, hartelijke en oprechte vrouw.

Tijdens onze trouwdag bleek dat Jacqueline behalve weddingplanner ook de rollen als tolk, ceremonieel ambtenaar, vriendin van Zoë, maar bovenal als fantastisch mens wist te vervullen.Jacqueline heeft ervoor gezorgd dat deze dag echt nog mooier, intenser en romantischer werd dan we hadden durven denken. Aan het eind van de dag, genietend van een heerlijk diner op het met kaarslicht verlichtte balkon, kijkend over het prachtige landschap, genietend van elkaar en ons dochtertje kwamen spontaan de tranen…natuurlijk omdat onze jeugdliefde nog altijd zo goed voelt, maar vooral ook omdat de dag zo bijzonder, intens en onbeschrijflijk mooi was! 

Jacqueline; dank voor alles! Alle liefs van Etienne & Ilse (en een kusje van Zoë)”

Verantwoordelijkheden PAUWeddings
Voor deze bruiloft mocht ik optreden als weddingplanner, de officiële vertaling van de Italiaanse huwelijksceremonie verzorgen als tolk én (een uitstapje want wanneer er gasten mee gaan, kan en wil ik dit echt niet combineren!) een Nederlandse ceremonie verzorgen als ‘ambtenaar’. En oja ik was ook nog drie dagen de grootste vriendin van lieve Zoë 🙂

Over hun bruiloft
Ilse & Etienne (en hun schat van een dochtertje Zoë!) benaderde mij met de vraag of ik hun bruiloft in Italië zou willen organiseren. En niet zomaar een bruiloft. Nee, ze wilden, heel intiem, met z’n drieën naar Italië om daar de liefde te bezegelen én te genieten van een zalige vakantie daaromheen.

En zo geschiedde: van 5-7 mei hield ik, samen met Damon Pijlman van Studio Damon als fotograaf en getuige en ikzelf als weddingplanner, tolk én ‘ambtenaar’ het drietal gezelschap in Puglia. En wauw, wat was het fantastisch! Echt een paar dagen om nooit te vergeten. Een Italiaanse ceremonie in een schitterende binnentuin door de burgemeester op slippers en met zonnebril op, een intieme ceremonie in het Nederlands onder een 1000 jaar oude olijfboom, een lunch bij een ‘het lijkt wel een museum’ restaurantje (qua inrichting dan!), wandelen door smalle straatjes, een privé diner op het dak van de masseria en een zalige fotoshoot op het strand de dag erna. Wat ben ik geraakt door de hartelijkheid van deze lieve mensen.

Bekijk hier de blog die fotograaf Damon over deze bijzondere bruiloft schreef mét veel schitterende foto’s!

Nog meer foto’s zien? Bekijk ze op de Great pictures‘ pagina!

 

<< TERUG NAAR OVERZICHT KIND WORDS