pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Frederike & Mark (12 april 2014)

2014-04-12 10.38.21Lieve woorden van het bruidspaar
“Wat een mooie dag! Eentje om volop van te genieten. Pas een paar maand van tevoren hebben we beslist om beroep te doen op een professionele ceremoniemeester, omdat we in de gaten kregen dat er behoorlijk wat bij de organisatie vooraf én bij de coördinatie tijdens de dag zelf komt kijken. Gelukkig was Jacqueline van Pauweddings bereid om ons bij te staan. Eén gesprek met deze charmante dame en één blik op haar gestructureerde draaiboek waren genoeg om ons te doen beslissen om met haar in zee te gaan. Terecht, blijkt achteraf. Jacqueline weet precies wat ze doet, kan perfect luisteren, is communicatief, denkt mee, heeft tonnen relevante ervaring in horeca en organiseren, kan ad hoc teams aansturen, is flexibel, komt met leuke voorstellen, is discreet. Daarenboven is ze lief en ziet ze er nog eens goed uit ook. Haar charmante assistente Edmée is eveneens een schat. Dankzij deze twee dames hebben wij ten volle kunnen genieten van ‘onze’ dag, zonder stress en geregel. Een aanrader. Onbetaalbaar. Een herinnering voor het leven. Dank! Veel succes gewenst in de toekomst, Jacqueline, je bent een kanjer! Liefs, Frederike en Mark”


Verantwoordelijkheden PAUWeddings
PAUWeddings mocht het bruidspaar ondersteunen als ceremoniemeester.
Over hun bruiloft
Bruiloft in het schone België!
De bruiloft van de Belgische Mark & Frederike begon met een gezellig samenzijn van de familie in het huis van het bruidspaar. Hierna toog iedereen naar het Gentse stadshuis voor een heuse ‘praalceremonie’ gevolgd door een gezellige borrel pal tegenover het stadshuis. Daar trok het bruidspaar de aandacht van de vele passerende toeristen! Japanners die met ze op de foto wilden en een paar jonge Italiaanse jongens die spontaan ‘een selfie’ met de bruid maakten! 🙂

Na mooie foto’s in de Gentse binnenstad was het tijd voor een zalige lunch in de tuin van de ouders van de bruidegom met een fotosessie aan de rand van het zwembad. Einde middag toog iedereen richting Maldegem waar een gezellige receptie gevolgd werd door een uitgebreid sit down dinner met een kleine 200 gasten. De tafels waren vernoemd naar diverse steden waar het bruidspaar samen op vakantie was geweest, mét bijhorende foto’s.
Kers op de taart (letterlijk!) van het diner was het overheerlijke dessertbuffet. Na het dessertbuffet was het tijd voor een groot feest tot in de late uurtjes. En die Belgen kunnen feesten als geen ander!
Een bruiloft vol ware liefde met een bruid die de sieraden uit haar eigen Gentse winkel met veel smaak droeg bij haar schitterende jurk en een bruidegom die – terecht! – constant verliefd naar haar keek; true love!

Bekijk hier de foto’s van deze Belgische bruiloft op de  ‘Great pictures‘ pagina.

 

<< TERUG NAAR OVERZICHT KIND WORDS