pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

E&R (8 juni 2013)

Lieve woorden van het bruidspaar
“Ik (red: de bruid) dacht dat ik zelf goed was in organiseren, maar Jacqueline overstemde dit met vlag en wimpel!
We hebben haar als wedding planner en ceremoniemeester gevraagd te helpen met ons huwelijk. Het zou geen makkelijk huwelijk worden met 150 plus mensen en 3 (heel) verschillende locaties tijdens vlaggetjesdag in Scheveningen waarbij wegen waren afgezet en transport ook nog een uitdaging was.
Ze heeft het echt geweldig gedaan! De manier waarop ze professioneel maar toch persoonlijk was, veel organiseerde maar alle belangrijke zaken met ons goed afstemde, haar stress bestendigheid en flexibiliteit en haar kennis van ‘de wedding wereld’ waren voor ons onmisbaar.

We hebben gemerkt wat de ware waarde van een wedding planner is, namelijk het onderhandelen, continue afstemming met en tussen alle leveranciers (we hadden er 37), issues achter de schermen oplossen, creatieve ideeën, en de after care en vast nog veel meer.
Het is zo veel meer werk dan je verwacht dat wij vinden dat je zoiets echt niet van een familielid of vriend(in) kan verwachten. Op deze manier heeft iedereen kunnen genieten op een hele relaxte manier. Ik kan Jacqueline echt aan iedereen aan bevelen!

Verantwoordelijkheden PAUWeddings
Voor deze bruiloft mocht PAUWeddings de volledige weddingplanning verzorgen.

Over hun bruiloft
Bruiloft op Vlaggetjesdag in Scheveningen!
Op 8 juni 2013 was het Vlaggetjesdag in Scheveningen. Maar nog veel belangrijker: E&R trouwden in Scheveningen! Het was een dag met heel veel bijzondere elementen; een heel relaxte ochtend in de tuin, een mooie ceremonie en receptie bij Paviljoen de Witte met uitzicht op zee, te paard over het strand, een diner op een zeewaardig zeilschip, feest in een visafslag… En het houdt niet op; ook nog een volledig voor deze bruiloft ontworpen huisstijl, fantastische styling (door RedWhiteBluePink) en hele fijne gasten en collega’s.

Het tijdschrift voor ‘niet truttig trouwen’ – de WITWEDDING – plaatste deze bruiloft als Real Wedding in de najaar 2013 editie! Klik hier en lees het artikel.
Tot slot: bekijk hier de foto’s van fotograaf Studio Damon van hun bruiloft op de ‘Great pictures‘ pagina!

 

<< TERUG NAAR OVERZICHT KIND WORDS