pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Debby & Bjørn – 22-24 mei 2015

D&B met JacqLieve woorden van het bruidspaar
“Vorig jaar november hebben we Jacqueline voor het eerst ontmoet, en toen al heeft ze ons geholpen om knopen door te hakken. Verleid door onze eigen reislust en haar prachtige foto’s en verhalen van eerdere bruiloften hebben we gekozen voor Italië als locatie voor onze bruiloft en Jacqueline als onze weddingplanner. En wat een goede keuze is het geweest (zowel locatie als Jacqueline): we hebben een on-ver-ge-te-lijke ervaring gehad!

In het samenwerken zet Jacq haar grote organisatietalent in, ze werkt efficient, is kordaat, servicegericht, open en recht voor z’n raap. Ze ontzorgt en wij vonden het heel fijn om de contacten met gemeente en hotel niet zelf in het Italiaans te hoeven doen! Tegelijkertijd is het fijn om haar te werken omdat ze het prachtig weet te combineren met een warm hart, oprechtheid, liefde voor mensen, en passie om er voor het bruidspaar de mooiste dag van te maken.
Jacqueline ziet een kans daar waar het een probleem lijkt, wisselt makkelijk van invalshoek, ook (juist!) als het niet loopt zoals gepland. Ze heeft ons gevoed met inspiratie, ideeën en adviezen, en was op andere momenten scherp en kritisch als het ging om budgetbewaking en het (op tijd) nemen van beslissingen. Ook toen we prive een moeilijke tijd hadden voor de bruiloft konden we op Jacqueline rekenen, en daar zijn we haar erg dankbaar voor!

Tijdens de dag zelf hebben we volledig kunnen vertrouwen op haar en haar team, en zelf maximaal kunnen genieten. Kortom: we zijn heel blij dat we gekozen hebben voor PAUWeddings, en bevelen haar dan ook van harte aan!”


Verantwoordelijkheden PAUWeddings
Debby & Bjørn mocht ik ondersteunen als weddingplanner in de organisatie van hun bruiloft aan het Iseomeer in Italië én ik mocht optreden als tolk bij de officiële Italiaanse huwelijksceremonie (trouwen voor de Italiaanse wet).

Over hun bruiloft
Zo’n lief en leuk koppel met twee schatjes van kinderen!
Debby & Bjørn vierden van 22-24 mei 2015 hun liefde aan het Iseomeer in Noord Italië. In hun eigen ‘castello’ met zicht op het water. Met zowel een ceremonie voor de Italiaanse wet als een symbolische, heel persoonlijke ceremonie door de oom van het bruidspaar die tevens BABS is. Wat was het fantastisch! Al tijdens ons kennismakingsgesprek, was er een klik. Helemaal toen bruidegom Bjørn en ik ontdekten dat we op dezelfde school hebben gezeten (red: Hogere Hotelschool Den Haag). De voorbereidingen met dit stel waren zó ontzettend gezellig en altijd leuk. Ook op de soms wat minder leuke momenten 😉 De bruiloft was in één woord ge-wel-dig; een locatie die tot het laatste moment een verrassing was voor de gasten, schitterend drukwerk, een persoonlijke ceremonie door de oom (en BABS!) van Bjørn én de Italiaans ambtenaar die halverwege de ceremonie het hardop uitspreken van de voor haar onmogelijk uitspreekbare namen maar opgaf (en het mij in de vertaling verder liet invullen), een nog veel mooier bruidspaar, zalig eten en lekkere wijnen en…regen op de bruiloftsdag!  Ja echt! Gelukkig betekent regen op je bruiloft volgens de Italianen dat je heel veel geluk in je huwelijk zult hebben en dat gun ik ze ook van harte! Ondanks de regen, was het een geweldige dag. In plaats van buiten in de open lucht, trouwden ze buiten onder de parasols en ook alle andere dagonderdelen vonden ter plekke een andere locatie maar de sfeer bleef fantastisch (bruid Debby zei zelfs dat ze er niets van mee gekregen heeft, van die regen dan dus!) en toen het tijd was voor het vuurwerk, was het gelukkig droog. En de volgende dag was het warmer dan warm en scheen de zon volop dus hup, jurk en pak nog een keer aan en tada! we konden ook de mooie zonnige plaatjes afstrepen! 🙂

Binnenkort verwachten we de mooie foto’s van fotograaf MBDD én second shooter Love Picture; we can’t wait!

TERUG NAAR OVERZICHT KIND WORDS