pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Cynthia & Tijn (13-16 juni 2014 – Italië)

Lieve woorden van het bruidspaar

10462931_821988857812377_3381206931526151501_n

Verantwoordelijkheden PAUWeddings
PAUWeddings mocht voor deze bruiloft de complete weddingplanning en styling verzorgen.
CynthiaTijn-355Over hun bruiloft
Trouwen in Puglia!
In het weekend van 13 juni, waren Cynthia & Tijn met hun gasten in la bella Puglia om hun bruiloft te vieren. De temperatuur werkte goed mee; het was zo’n 36 graden! Ok, het was even spannend met een dreigende ‘summer storm’ maar gelukkig viel daar pas zondagavond een korte bui uit. Tijdens de ceremonie op zaterdag (buiten natuurlijk!) bleef het op, letterlijk, 3 druppels na helemaal droog. En oh wat was het mooi!

Op vrijdag ontvingen we alle gasten met een zalig welkomstdiner. Op zaterdag lag iedereen in het zwembad en na een heerlijke, informele lunch, was er tijd  om ‘te tutten’. Einde middag werd de ceremonie voltrokken door BABS Ria Andrea in de buitenlucht, naast het kerkje met prachtig uitzicht over het uitgestrekte landschap. Gezeten op hooibalen, genoten de gasten van de intieme ceremonie. Na de proost, gingen we terug naar het restaurant waar het tijd was voor een ‘aperitivo’ ofwel: uitgebreid borrelen met heel veel lekkere Italiaanse hapjes, gevolgd door het diner, bestaande uit zes gangen met als klap op de vuurpijl een schitterende bruidstaart. Zondag was er alle ruimte en rust voor ontspanning of een tour door de omgeving.


De schitterende foto’s zijn van fotograaf Simone Janssen. Lees hier ook haar leuke en persoonlijke blog en bekijk nóg meer mooie foto’s!

Bekijk hier de foto’s van hun bruiloft op de ‘Great pictures‘ pagina!

 

<< TERUG NAAR OVERZICHT KIND WORDS