pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Conny & Floris (4-6 juni 2015 Puglia)

Bas Uijlings fotografie-004Lieve woorden van het bruidspaar
“Gedreven, organisatietalent van de bovenste plank, kordaat, komt altijd haar afspraken na, snapt je wensen heel goed en geeft je het gevoel dat alles kan! Nadat we Jacqueline voor het eerst hadden ontmoet, wisten we het zeker. Zij kan onze bruiloft precies zo maken als wij in ons hoofd hebben, haar moeten we hebben! In het opvolgende jaar hebben we intensief samengewerkt en zijn we met elkaar naar Italië gegaan om ónze droomlocatie te vinden, want bij Jacqueline is iedere bruiloft uniek.
Zo heeft ze ons ook in contact gebracht met een geweldige fotograaf, een sprankelende en lieve ambtenaar en had ze contacten met een trouwkaartleverancier, zodat ook dit precies in ons plaatje paste. Alles is maatwerk en dat kan óók, zoals bij ons, met een beperkt budget. Nu, precies één maand nadat we het mooiste en meest bijzondere weekend van ons leven hebben gehad, is de keuze om met Jacqueline samen te werken één van de beste keuzes geweest van onze hele bruiloft. Ze heeft onze bruiloft prachtig gestyled, al onze gasten konden bij haar terecht, ze heeft alle organisatie, vertaling en communicatie op zich genomen, zodat wij alleen maar hoefden te genieten en te stralen. En dat hebben we gedaan! Jacqueline van PAUWeddings regelt je bruiloft van A tot Z. Een top ervaring!”

Verantwoordelijkheden PAUWeddings
Voor dit bruidspaar was ik weddingplanner, verzorgde ik de styling én hielp ik bij het plannen van hun vakantie rondom hun bruiloft.

Over hun bruiloft
Met ruim 30 graden was het op zijn zachtst gezegd warm in zuid Italië maar wauw wat hebben we genoten tijdens het Italiaanse bruiloftsweekend van Conny & Floris, begin juni 2015 in Puglia.
Conny & Floris hadden een  duidelijk beeld van hoe hun bruiloft moest worden en dat werkt natuurlijk heel prettig! De voorbereidingen gingen dan ook zalig hand in hand en oh wat was de bruiloft prachtig! Na een ontspannen welkomst-pizza-diner op de masseria, was het de volgende dag tijd voor de bruiloft. Maar natuurlijk pas na de lunch want ’s ochtends lag iedereen in het zwembad! Nadat een stuk of 10 dames in haar- en make up bij de Italiaanse kapper en visagist (die van plannen níet haar beroep moet maken 🙂 en iedereen in schitterende jurken en pakken was gehesen, togen we naar het middeleeuwse torentje waar we inmiddels de ceremonieopstelling hadden opgebouwd. In de warme zon, voltrok BABS Marijke Plas een schitterende ceremonie. Op de terugweg naar de masseria, stond er een ijskar klaar met een lekkere verkoeling voor iedereen en maakte fotograaf Bas Uijlings alvast mooie groepsfoto’s. En daarna begon het grote eten: van aperitief naar diner naar feest; het kon niet op! Midden in de nacht, sprongem bruid, bruidegom én gasten nog even in het zwembad voordat iedereen ging slapen!

Bekijk hier de foto’s van hun bruiloft op de Great Picture pagina, gemaakt door fotograaf Bas Uijlings.