pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Carolien & Daniel (23 mei 2014)

studiodamon-312Lieve woorden van het bruidspaar
“Met ruim 18 maanden voor onze bruiloft, een gezonde portie organisatie vermogen van mezelf en twee vriendinnen die dat ook zeker hadden waren we ervan overtuigd dat een wedding planner voor ons een overbodige luxe was. Ik heb er zelden zo naast gezeten.

Wat begon als een paar uurtjes advies gesprek bouwde snel uit naar uitgebreid advies, ondersteuning, begeleiding, organisatie en zelfs huwelijksreis plannen met alles erop en eraan. Zonder enig twijfel is in zee gaan met PAUWeddings een van onze beste beslissingen rondom het huwelijk geweest.
Vanaf het eerste moment zorgde haar uitgebreide kennis en netwerk voor een ongelofelijke tijdsbesparing. Professioneel, bekwaam en persoonlijk kon ze op maat gemaakte adviezen geven. Het doorspitten van offertes, goed overzicht en helder tijdsplan zorgde voor veel vertrouwen en rust. Een aantal van de beste leveranciers kwamen uit haar netwerk. Het is heel erg prettig als je tussen de vele mogelijkheden die er zijn betrouwbare en goede partners aangedragen krijgt zodat je je kunt concentreren op de inhoud en niet in het eindeloos lopen vergelijken.
De allergrootste meerwaarde betekende ze voor ons in de laatste 6 weken voor de bruiloft. We hebben gekozen voor een verdeling waarbij PAUWeddings de contacten en organisatie onderhield met de leveranciers en onze twee ceremoniemeesters (vriendinnen) het contact onderhielden met de gasten en zich konden concentreren op de creatieve verassingen. De hoeveelheid tijd, zorgen en stress die ze niet alleen ons maar ook de ceremoniemeesters bespaard heeft is alleen al haar gewicht in goud waard. Dit terwijl ze continue oog heeft voor de persoonlijke kant en ook de nodige emoties die rondom een huwelijk aanwezig zijn. Wij hebben een droom bruiloft gehad, eentje die onze verwachtingen ruimschoots overtrof. Wij hadden een duidelijk beeld van hoe we onze bruiloft wouden, en Jacqueline heeft ervoor gezorgd dat de organisatie en uitvoering als vanzelf liep
Als klap op de vuurpijl heeft ze met haar Italie kennis ons geholpen een huwelijksreis naar Puglia te organiseren. Wij gaven onze wensen door, zij heeft een op maat gemaakt advies met suggesties waarbij wij een keus maakten. Met haar contacten heeft ze bij een aantal korting of een upgrade weten te regelen en we werden de hele huwelijksreis aangenaam verrast.
We zijn zoals jullie kunnen lezen ongeloofelijk blij met PAUWeddings en de meerwaard van deze weddingplanner heeft zich op elk front bewezen en ruim overtroffen. Zonder meer de beste investering die we gedaan hebben.”

Verantwoordelijkheden PAUWeddings
Voor deze bruiloft werd PAUWeddings ingehuurd als ceremoniemeester inclusief advies in de voorbereidingen én mocht ik de huwelijksreis naar Puglia voor dit happy couple verzorgen (wil je daar meer over weten? Klik dan hier!)

Over hun bruiloft
Pure liefde bij Paviljoen Puur!
23 mei jl. trouwden Carolien & Daniel bij Paviljoen Puur. WAUW wat was dit een bijzondere dag! De beste omschrijving die ik eraan kan geven is ‘puur’. Omdat alles zo echt was en voelde. Een superlief bruidspaar, leuke gasten, mooie locatie, stralend zonnetje; gewoon een zalig ontspannen dag.

Na de ontmoeting bij CitizenM hotel in Amsterdam, kwam het bruidspaar aan bij Paviljoen Puur in Diemen. Op het randje van Amsterdam maar toch in the middle of nowhere, mooi verscholen in het groen en perfect gestyled, speciaal voor hun bruiloft.

De ceremonie, door BABS Marijke Plas had buiten plaats en precies toen het bruidspaar hun entree maakte, brak de zon door om de rest van de dag niet meer te verdwijnen. De heel persoonlijke ceremonie met live muziek liep naadloos over in een gezellig borrel, gevolgd door een overheerlijk amuse diner. Daarna was het tijd voor een spetterend feest, beginnend met een swingende bachata openingsdans! Wauw! Wat een dag!

Lees hier de leuke blog van fotograaf Damon met nóg meer mooie foto’s van deze fantastische bruiloft!
Ook BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) Marijke Plas, schreef een hele leuke blog over deze bruiloft (blog is gepost op 15 april 2015!)!

Vlak na hun bruiloft vertrokken Carolien & Daniel op huwelijksreis naar Puglia. Bekijk ook deze blog en sta versteld van de schitterende foto’s van Studio Damon!

Bekijk hier de foto’s van hun bruiloft op de ‘Great pictures‘ pagina en hier die van hun huwelijksreis!

 

<< TERUG NAAR OVERZICHT KIND WORDS