pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Carolien & Daniel – honeymoon Puglia

destination weddingphotographer italy bari036Lieve woorden van het bruidspaar
De gehele testimonial (ook over de organisatie van hun bruiloft in Nederland) vind je hier. Over de organisatie van hun huwelijksreis naar Puglia zeiden Carolien & Daniel het volgende:

Als klap op de vuurpijl heeft ze met haar Italie kennis ons geholpen een huwelijksreis naar Puglia te organiseren. Wij gaven onze wensen door, zij heeft een op maat gemaakt advies met suggesties waarbij wij een keus maakten. Met haar contacten heeft ze bij een aantal korting of een upgrade weten te regelen en we werden de hele huwelijksreis aangenaam verrast.
We zijn zoals jullie kunnen lezen ongeloofelijk blij met PAUWeddings en de meerwaard van deze weddingplanner heeft zich op elk front bewezen en ruim overtroffen. Zonder meer de beste investering die we gedaan hebben.”

Verantwoordelijkheden PAUWeddings
Organisatie huwelijksreis naar Puglia, Italië (uitzetten reis, boeken alle locaties en aanwijzen fotospots).

Over hun honeymoon
Op huwelijksreis naar Puglia. Een nieuwe dienst voor het pallet van PAUWeddings?!
Bruidspaar Carolien & Daniel die op 23 mei in het huwelijksbootje stapten (lees hier meer over hun bruiloft in Nederland!) vroegen me om advies voor hun huwelijksreis. Ze wilden naar Italië maar ja, waarheen? Ik raadde hun Puglia aan – de hak van de laars. Al snel waren ze overtuigd van de schoonheid van dit zuidelijke deel van Italië.
Omdat ik daar heel veel mooie plekjes ken, heb ik vervolgens hun hele huwelijksreis mogen organiseren! Twee weken lang, struinden zij langs de mooiste plekjes. En fotograaf Damon, was hun honeymoon crasher – hij kwam langs een maakte anderhalve dag lang de mooiste foto’s! Hij blogte erover op zijn website en daar zie je nóg meer fantastische foto’s!

Hier bekijk je de foto’s van hun honeymoon op de ‘Great pictures‘ pagina!

 

<< TERUG NAAR HET OVERZICHT KIND WORDS