pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Werkwijze

Hieronder vertel ik je graag hoe ik werk.
Uiteraard is de werkwijze per pakket een beetje verschillend. Voor de verschillen verwijs ik je graag naar de pagina met mogelijkheden. Maar er is ook zeker een grote lijn te ontdekken. Naast enthousiasme, discretie, creativiteit, structuur, humor, duidelijkheid en professionaliteit, mag je bij ieder pakket van mij verwachten:

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Wanneer jullie contact met mij hebben gezocht, via de mail of telefonisch, maak ik graag een afspraak met jullie om persoonlijk kennis te maken. Dit zodat jullie een beeld van mij krijgen en ik van jullie en jullie plannen. Dit vrijblijvende kennismakingsgesprek, geldt voor alle pakketten.

Een vrijblijvende offerte
Op basis van de verzamelde input uit het kennismakingsgesprek, maak ik een vrijblijvende offerte voor jullie op basis waarvan jullie besluiten of jullie met mij in zee willen.

Een persoonlijke benadering
Geen mens is hetzelfde en geen bruiloft is gelijk. Dat betekent dat jullie van mij mogen verwachten dat ik geen standaard riedeltje afdraai. Ik werk voor jullie en met jullie aan jullie dag. En dat betekent dat jullie een op maat gesneden programma krijgen, afgestemd op jullie wensen en behoeften. Jullie wens is altijd leading. Je hoeft dus ook niet bang te zijn dat je niets meer te zeggen hebt over je eigen bruiloft!

2003 huwelijk dave en kas 059Handige formats en documenten
Afhankelijk van het pakket, heb ik diverse handige documenten voor jullie met tips en ideeën of duidelijke formats om de voorbereidingen zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een format gastenlijst, ideeën over originele (alternatieve) gastenboeken, budgetsheets, etc. Wat je hiervan wel of niet zelf nodig gaat hebben, hangt af van welk pakket je kiest natuurlijk (kies je bijvoorbeeld weddingplanning, tja dan stuur ik je geen format draaiboek want die maak ik dan voor je!).

Daarnaast werk ik met een online systeem waarin zowel jullie als ik werken hetgeen onze communicatie makkelijker maakt en het overzicht voor alle partijen duidelijker.

Afspraak is afspraak
We spreken zaken met elkaar af en je mag van mij verwachten dat ik onze gemaakte afspraken nakom en hier duidelijk over communiceer.

Out of the box denkwerk
Ik doe mijn uiterste best om jullie te verrassen. Bijvoorbeeld door op kleine details te letten en ideeën aan te dragen die je misschien niet verwacht maar die wél bijdragen aan jullie mooiste dag.


Ervaring en actie

Mijn ervaring door de jaren heen, zorgt ervoor, dat ik voorbereid ben op de meest onverwachte situaties. Problemen los ik op en zorgen neem ik weg. Waarbij ik altijd realistisch en eerlijk blijf.

Altijd een back up
Ik zorg ervoor dat er op jullie grote dag altijd een back up weddingplanner is voor het geval ik onverwachts uitval (waar we natuurlijk niet vanuit gaan maar voor de zekerheid). Dit is altijd een weddingplanner die weet hoe ik werk en bijgepraat is over jullie huwelijk. Zodat je er van op aan kunt dat het altijd goed gaat.

Meer vragen?
Kijk eens of vraag en antwoord misschien bij FAQ staat!