pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Kosten

????????????????????????????????????????Een pakket en kostenplaatje op maat
PAUWeddings biedt verschillende mogelijkheden (met verschillende prijzen) ter ondersteuning van de organisatie van jullie bruiloft. Er is voor ieder wat wils en passends binnen jullie budget.

Tijd of geld?
Een bruiloft kost véél voorbereidingstijd. Je maakt met de inzet van een weddingplanner een keuze: investeer je tijd of investeer je geld.  Dus quality time voor jullie samen of organisatorische frustratie. Wat is het je waard?
Daarnaast is het belangrijk je te realiseren dat je waarschijnlijk nooit meer zoveel geld uitgeeft voor één dag. Dan moet dat geld natuurlijk wel aan de juiste zaken uitgegeven worden. Daar helpt de inzet van een professional bij; iemand die weet hoe ‘de weddingwereld werkt’ en met jullie meedenkt dus.


Wat zijn de kosten dan?

De kosten zijn afhankelijk van jullie wensen. Vervelend antwoord? Niet als je bedenkt dat de één veel meer wil dan de ander. Dan is het logisch, dat er ook een ander prijskaartje aan mijn diensten hangt. Op basis van ons vrijblijvende kennismakingsgesprek, maak ik graag een offerte op maat voor jullie.

Ik werk op basis van een uurtarief. Uiteraard staat in jullie offerte een duidelijke indicatie van het aantal te verwachten uur (waar ik ook nooit zonder overleg overheen ga en wat ik op basis van ervaring ook goed kan inschatten) en wat ik daarvoor voor jullie ga doen dus je komt niet zomaar voor verrassingen (lees: extra kosten) komt te staan. Mijn uurtarief is € 70,- inclusief BTW en exclusief reis/verblijfskosten.
Wanneer jullie gaan voor een ‘weddingplanning’ of ‘ceremoniemeester’ pakket, baseer ik het aantal uur op basis van ons kennismakingsgesprek en jullie wensen. Hou er rekening mee dat het uiteindelijke bedrag afhankelijk is van diverse factoren als: aantal gasten, programma, wensen en beschikbare totaalbudget. Voor de inhoud van onderstaande ‘pakketten’ verwijs ik je graag naar de pagina ‘Diensten‘.

Het is aan jullie wanneer je vindt dat mijn fee (de kosten die je mij betaalt voor de organisatie van jullie bruiloft) in verhouding staat tot jullie totaalbudget. Ik vind dit i.g.v. ceremoniemeesterschap (voor bruiloften in Nederland) zelf het geval voor totaalbudgetten vanaf Euro 20.000,- en voor weddingplanning voor budgetten vanaf € 25.000,-./ 30.000,-. Uiteraard kun je ook kiezen voor een enkel adviesgesprek (vanaf 2,5 uur) of weddingcoaching (vanaf 3 uur).

Bruidsparen stellen mij verder vaak de vraag, hoeveel nou een bruiloft in Italië kost. Ik kan hier geen eenduidig antwoord op geven daar het echt afhankelijk is van jullie wensen, het aantal gasten, locatie en programma. Maar om je een indicatie te geven, ik vind dat je vanaf € 25.000,-. een mooie bruiloft kunt neerzetten (en wat dan wel/niet inclusief is aan bv kosten overnachtingen en F&B gasten, is afhankelijk van bovenstaand).