pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Weddingplanner

Full service organisatie van jullie grote dag

Ofwel: jullie bruiloft geregeld van A tot Z. Ik help jullie met alles of neem jullie alles uit handen. Waarbij jullie wensen uiteraard voorop staan en jullie altijd ‘in control’ blijven.

Na het kennismakings- en offertetraject, gaan we samen aan de slag. Op basis van ons kennismakingsgesprek maak ik een opzet programma en stap voor stap gaan we alles regelen.  Van de locatie tot de bloemen, van de uitnodigingen tot de bedankjes en van de jurkjes voor de bruidsmeisjes tot de muziek. Uiteraard hoort een correcte budgetbewaking, contacten met de gasten in het uitnodigingstraject (indien gewenst) en  het vinden en onderhouden van de contacten met de leveranciers ook bij de taken van deze PAUWeddingplanner. Wanneer jullie willen, weven we een thema door de dag – net zo subtiel (of niet!) als jullie dat willen.

En jullie hele dag, wordt vastgelegd in een kei van een draaiboek zodat niets aan het toeval wordt overgelaten  Dit draaiboek is mijn guideline wanneer ik op de dag zelf, jullie ceremoniemeester ben. Wel zo makkelijk want ik kan alle details rondom jullie bruiloft inmiddels dromen! Ik hou het programma in de gaten waarbij er altijd ruimte blijft voor improvisatie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor jullie, jullie gasten en voor alle betrokken leveranciers.

Na afloop van de bruiloft ga ik graag nogmaals met jullie om tafel. Om samen na te praten over jullie dag, foto’s te kijken en ook om te leren; hoe hebben jullie de voorbereidingen samen ervaren en wat vonden jullie van jullie grote dag. Uiteraard vertel ik jullie dan ook de ‘achter de schermen gebeurde er dit feiten’ die jullie, als het goed is, helemaal niet door hebben gehad op de dag zelf! 🙂

Inspiratie nodig? Bekijk onder het kopje ‘bruiloften’ diverse bruiloften van bruidsparen die ik mocht ondersteunen als weddingplanner in Nederland of Italië.

 

<< TERUG NAAR OVERZICHT SERVICES