pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Weddingcoaching

pauw attacks pauwWillen jullie de organisatie van jullie huwelijk liever zelf doen maar lijkt een hulplijn je soms wel handig? Dan is er PAUWeddingcoaching met weddingcoaching op afroep.

Zie het als een hulplijn, een klankbord, een creatieve blik en/of een kritisch oog. Wanneer je op zoek bent naar overzicht, wanneer jullie ergens over twijfelen of advies over willen of wanneer je de juiste weg even niet ziet. 

Weddingcoaching is anders dan een adviesgesprek. In dat laatste, sparren we een paar uur aan één stuk over jullie bruiloft terwijl weddingcoaching dé optie is, wanneer je gewoon een vraag wilt stellen en snel antwoord nodig hebt!


Coaching

Je doet zelf het werk en de coach (ik in dit geval) zorgt voor persoonlijke ondersteuning en begeleiding. Op die momenten dat jij er behoefte aan hebt en op de onderwerpen waar jij het over wilt hebben.

We hebben altijd eerst een kennismakingsgesprek omdat ik graag persoonlijk advies geef en dat gaat makkelijker na een ontmoeting. Tevens weten jullie dan ook wie zich nu eigenlijk met jullie bruiloft bemoeit. De vervolgcontacten zijn in principe via e-mail of telefonisch. Dit contact mag op regelmatige basis maar ook zeker ad hoc (waarbij je altijd binnen 48 uur maar vaak binnen een werkdag antwoord krijgt). We spreken vooraf met elkaar af, hoeveel ‘knippen de knipkaart heeft’ – ook dat is persoonlijk!

Weddingcoaching – inhoudelijk
Weddingcoaching – inhoudelijk staat voor coaching op inhoudelijk vlak. Ofwel: alles wat te maken heeft met de voorbereiding van jullie bruiloft. Bijvoorbeeld: wat heeft nu prioriteit in de planning, ben je op de goede weg, weet je niet hoe je de juiste leverancier vindt, heb je advies nodig over de decoratie, hoe print je etiketten voor op de envelop vanuit je gastenlijst, etc. Dus: heb je een vraag, dan stel je ‘m. Advies nodig? Ik help je. As easy as it sounds!