pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Weddingcoaching

pauw attacks pauwWillen jullie de organisatie van jullie huwelijk liever zelf doen maar lijkt een hulplijn je soms wel handig? Dan is er PAUWeddingcoaching met weddingcoaching op afroep.

Zie het als een hulplijn, een klankbord, een creatieve blik en/of een kritisch oog. Wanneer je op zoek bent naar overzicht, wanneer jullie ergens over twijfelen of advies over willen of wanneer je de juiste weg even niet ziet. 

Weddingcoaching is anders dan een adviesgesprek. In dat laatste, sparren we een paar uur aan één stuk over jullie bruiloft terwijl weddingcoaching dé optie is, wanneer je gewoon een vraag wilt stellen en snel antwoord nodig hebt!


Coaching

Je doet zelf het werk en de coach (ik in dit geval) zorgt voor persoonlijke ondersteuning en begeleiding. Op die momenten dat jij er behoefte aan hebt en op de onderwerpen waar jij het over wilt hebben.

We hebben altijd eerst een kennismakingsgesprek omdat ik graag persoonlijk advies geef en dat gaat makkelijker na een ontmoeting. Tevens weten jullie dan ook wie zich nu eigenlijk met jullie bruiloft bemoeit. De vervolgcontacten zijn in principe via e-mail of telefonisch. Dit contact mag op regelmatige basis maar ook zeker ad hoc (waarbij je altijd binnen 48 uur maar vaak binnen een werkdag antwoord krijgt). We spreken vooraf met elkaar af, hoeveel ‘knippen de knipkaart heeft’ – ook dat is persoonlijk!

Weddingcoaching – inhoudelijk
Weddingcoaching – inhoudelijk staat voor coaching op inhoudelijk vlak. Ofwel: alles wat te maken heeft met de voorbereiding van jullie bruiloft. Bijvoorbeeld: wat heeft nu prioriteit in de planning, ben je op de goede weg, weet je niet hoe je de juiste leverancier vindt, heb je advies nodig over de decoratie, hoe print je etiketten voor op de envelop vanuit je gastenlijst, etc. Dus: heb je een vraag, dan stel je ‘m. Advies nodig? Ik help je. As easy as it sounds!


Weddingcoaching – persoonlijk
Weddingcoaching – persoonlijk staat voor coaching op persoonlijk vlak. Je weet het even niet meer, ziet door de bomen het bos niet, je wordt overvallen door een gevoel van stress en vertoont ongewild ‘bridezilla-trekjes (brrrrr! of loopt tegen jezelf (of je partner) aan. Kortom: je tomtom laat je even in de steek.

Coaching door mij is coaching to the point, zodat je daarna weer vol energie verder kunt. Ik ben niet van het zweverige; je moet er tenslotte wel iets mee kunnen. En ja, ik ben hiervoor opgeleid en mag mij derhalve erkend coach noemen.

Wanneer kan dit pakket iets voor jou / jullie betekenen?

  • Omdat je soms in de drukke voorbereidingstijd, voorafgaand aan een huwelijk, jezelf keihard tegenkomt…
  • De ander op een minder leuke manier leert kennen en niet weet hoe daarmee om te gaan…
  • Je een bridezillakant in jezelf ontdekt die je helemaal niet wilt kennen…
  • Je koudwatervrees bij jezelf bemerkt terwijl je het toch echt zeker wist…
  • De organisatie van je bruiloft naast al het andere je teveel wordt en stress toeslaat…
  • Je gewoon even wilt uithuilen of schreeuwen en daar niet je geliefde mee wilt belasten…
  • Je wat steviger in je schoenen wilt staan…
  • Het gewoon even niet meer weet…

Door het stellen van veel vragen en het reflecteren op je reactie, zal ik je helpen je gedachten op een rij te krijgen en orde in de chaos in je hoofd aan te brengen. En dat, dat ben jij waard!

Coaching door mij is coaching to the point zodat je daarna weer vol energie verder kunt. Ik ben niet van het zweverige; je moet er tenslotte wel iets mee kunnen.

Persoonlijke coaching gaat altijd over jou. Het is geen relatietherapie.

 


<< TERUG NAAR OVERZICHT SERVICES