pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Styling

studiodamondag3-250Je hebt het plaatje misschien al in je hoofd; zó moet het eruit komen te zien. Maar… hoe wordt dat plaatje werkelijkheid? Of misschien heb je juist geen idee hoe je de aankleding moet verzorgen en wil je daar al brainstormend achterkomen of gewoon advies voor? PAUWeddings helpt jullie graag.

Van enkel een styling advies voor bijvoorbeeld een echte DIY (Do It Yourself) bruiloft tot het uitbesteden van de complete styling waarbij PAUWeddings je een stylingpakket voorstelt (koop of huur). Alles kan.

Voor bruiloften in Italië verzorgt PAUWeddings sowieso graag de gehele styling naar jullie wens. In Nederland en België is het afhankelijk van jullie wensen en wat ik verder voor jullie mag betekenen of dat ik zelf voor jullie aan de slag ga of hiervoor de samenwerking zoek met een fantastische stylist. Uiteraard alles in overleg met jullie!

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van styling bij bruiloften van PAUWeddings (waarbij ik altijd werk in de stijl van het bruidspaar dus de ene bruiloft is heel anders dan de andere!).

 

<< TERUG NAAR OVERZICHT SERVICES