pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

RSVP

bigstock-Peacocks-1475041-2Hartstikke leuk hoor, zo’n bruiloft maar jemig, wat een werk, al die reacties van je gasten verwerken!

Piet komt alleen, Klaas neemt vrouw en kinderen mee waarvan de jongste 6 is en die mag geen lactose en oh ja, zijn vrouw gaat eerder weg… Oja, er is ook niet maar één versie van die RSVp maar meerdere want tja, helaas is niet iedereen voor alle onderdelen uitgenodigd of heb je de uitnodiging in twee talen verstuurd…. En iedereen is natuurlijk druk tegenwoordig dus met alleen de uitnodiging ben je er niet, er moeten ook nog tig reminders uit!


Geen zin in deze rompslomp? Dan is misschien de Online RSVP (Répondez s’il vous plaît, oftewel: Antwoord alstublieft) module van PAUWeddings wel iets voor jullie!
Los van dat het jullie veel werk scheelt, staat het ook heel professioneel richting jullie gasten zo’n volledig geautomatiseerd systeem – júllie hebben het onder controle; jullie hebben overzicht!

Helemaal handig als je in Italië graat trouwen (of in Nederland met veel buitenlandse gasten) want dan moet je nog veel meer informatie verzamelen… over vluchten, autohuur of transfer, overnachtingen, activiteiten, etc. Hierom maakt het werken met het Online RSVP systeem voor bruiloften in Italië ook standaard deel uit van onze overeenkomst. Maar ook voor bruiloften in Nederland behoort het gebruik maken van dit pakket natuulijk tot de mogelijkheden!

Hoe dat dan werkt? Jullie (of ik) sturen jullie gasten een save the date kaart of meteen de uitnodiging. Natuurlijk willen jullie graag weten of ze komen en of de kids meekomen en waarschijnlijk zijn er nog veel meer belangrijke vragen (helemaal met een bruiloft in Italië). En daarvoor ontvangen ze per mail een unieke link naar het Online RSVP Systeem van PAUWeddings waar ze heel gemakkelijk alles online kunnen invullen, later nog kunnen aanvullen en vervolgens met één druk op de knop kunnen verzenden. Vergeten te reageren? Dan ontvangen ze een reminder. En wanneer alle reacties binnen zijn, zet ik ze voor jullie in één overzichtelijk overzicht. Gemak dient de mens!

En dit kan gewoon in het Nederlands maar ook in het Engels of in welke taal (of talen) jullie maar willen!
Let op: gebruik maken van het RSVP pakket kan alleen wanneer PAUWeddings jullie weddingplanner of ceremoniemeester is.

Wil je meer weten? Neem contact met me op!

 

 

 

<< TERUG NAAR OVERZICHT SERVICES