pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Ceremoniemeester

zww pauwAlles geregeld op (en in aanloop naar) jullie trouwdag.

Wanneer jullie de voorbereidingen liever zelf willen doen en alleen iemand zoeken die de huwelijksdag zelf in goede banen leidt, dan kun je mij inzetten als jullie ceremoniemeester.

Met een professionele ceremoniemeester, hoef je niet één van jullie gasten met deze taak te belasten (want die persoon is echt gewoon aan het werk!). Dus dan kun je pas met recht zeggen dat al jullie gasten met jullie mee mogen genieten. Omdat ik een grote hoeveelheid ervaring meeneem, mag je erop vertrouwen dat alles achter de schermen zo geregeld is, dat jullie voor de schermen kunnen stralen zonder je ergens druk om te hoeven maken.

Na het kennismakingsgesprek maken we een aantal afspraken die jullie helpen, de voorbereidingen in goede banen te leiden. We hebben vervolgens in de voorbereidende fase een paar maal contact zodat jullie eventuele vragen kunnen stellen en ik goed bij blijf. Tevens help ik jullie met een format draaiboek, zodat er niets vergeten wordt. Wanneer jullie dat liever hebben, kan ik het draaiboek ook voor jullie maken. Een paar weken voor de huwelijksdag, neem ik al jullie contacten met leveranciers over en bel ik iedereen na.
Op de dag zelf, ben ik jullie ceremoniemeester. Een gastvrouw, vliegende keep, weddingplanner en organisatiedier in één. En jullie? Jullie kunnen stralen en het organisatorische aspect aan vertrouwde, professionele handen overlaten.

Vaak wordt dit pakket gecombineerd met een aantal adviesgesprekken of weddingcoaching voor nét dat beetje extra ondersteuning in de voorbereidingen. Mochten jullie dat ook willen, weet dan dat ik graag een op maat gemaakt pakket voor jullie maak!

En wil je een thema op jullie speciale dag? Natuurlijk heeft PAUWeddings daar ook tips voor in dit pakket!

Inspiratie nodig? Bekijk bijvoorbeeld eens de bruiloft van Carolien & Daniel die ik mocht helpen als ceremoniemeester + adviesgesprekken/weddingcoaching in de voorbereidingen.

 

<< TERUG NAAR OVERZICHT SERVICES