pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

Bruiloft in Italië

destination weddingphotographer italy bari040

Fotocredits: Studio Damon

Bingo! Mijn grote passie: Italië…. ik vind het organiseren van bruiloften in Italië zó leuk en er valt zó veel over te vertellen, dat ik er een aparte website voor heb aangemaakt: www.bruiloftinitalie.com

Hieronder vind je wat basis informatie maar voor veel meer details, ideeën en informatie, verwijs ik je graag naar die aparte site: www.bruiloftinitalie.com – je blijft dan overigens gewoon zaken doen met PAUWeddings hoor!


Droom je van een romantisch Italiaans huwelijk?

Met al je vrienden en familie dineren aan lange tafels bij de ondergaande zon? Het ja-woord geven in een klein Italiaans kerkje? ’s Ochtends nog lekker even zonnebaden en ontspannen op het terras? Mangiare mangiare mangiare? Ofwel: lekker eten?!

Fotocredits: Studio Damon

Gewoon doen! Trouwen in Italië! Waarom niet?
PAUWeddings kent diverse mooie plekjes en schitterende locaties in Italië, weet hoe de (soms wat bureaucratische maar altijd prachtige) wegen lopen, kan je helpen aan de benodigde leveranciers én spreekt een behoorlijk woordje Italiaans.

Trouw in Italië voor de wet óf handel dit administratief af in Nederland en neem je eigen Nederlandse BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgelijke Stand) mee voor een persoonlijke bruiloft in la bella Italia. Alles kan. Want het is jullie bruiloft.

Locaties te over. Toscane is altijd mooi maar wat denk je van trouwen op Sicilië, in Venetië, het pittoreske Bergamo, de modestad Milaan, aan de Italiaanse meren of misschien wel helemaal in de hak van de laars, in Puglia!
Eerlijk is eerlijk… aan dat laatste gebied heb ik wel mijn hart verloren… zó mooi, zulke aardige mensen, mooie masserie… zucht….
Ook als je niet van kasteeltjesof landhuizen houdt, is er genoeg te ontdekken in Italië – wat dacht je van een beach club of een Oosters paleis? PAUWeddings is jullie graag van dienst dus vraag naar de mogelijkheden of kijk meteen op www.bruiloftinitalie.com!

Oja, ook nog handig om te weten; wanneer jullie met PAUWeddings in zee gaan voor jullie Italiaanse avontuur dan kan ik desgewenst ook de styling van jullie bruiloft ter plaatse verzorgen én als tolk optreden wanneer jullie voor de Italiaanse wet willen trouwen (waarbij een tolk wettelijk verplicht is wanneer je zelf geen/niet genoeg Italiaans spreekt).

Inspiratie nodig? Kijk dan eens op de ‘bruiloften’ pagina voor een aantal schitterende Italiaanse bruiloften.

1

Fotocredits: Simone Janssen

<< TERUG NAAR OVERZICHT SERVICES