pauweddings.nl » Weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft in italië

Masthead header

inspired-webOp deze pagina deel ik mijn inspiratie en ideeën met je, lees je wat ik meemaak in trouwland (en Italië) en vind je mijn kijk als weddingplanner, ondernemer en vooral mezelf op de (trouw)wereld. Sorry blog = in Dutch!

 

Na zes jaar met heel veel plezier PAUWeddings te hebben mogen voeren, heb ik moeten besluiten om te stoppen met PAUWeddings. De meesten van jullie hebben dit reeds via social media vernomen. Dankzij velen van jullie, ben ik de afgelopen jaren betrokken geweest bij zo’n 70 schitterende bruiloften en heb ik vele mooie mensen mogen ontmoeten. Dank daarvoor!

Ik ben verheugd te kunnen mededelen dat ik PAUWeddings per 1 februari 2018 mag overdragen aan een andere wedding/feestplanner opdat mijn opgedane kennis en netwerk niet verloren gaat.

Graag stel ik jullie bij deze dan ook voor aan de Belgische Nadine Winten, eigenaar van Feriatus. Nadine is een ervaren en gerenommeerde stylist- en planner die met haar bedrijf al jaren exclusieve feestevents en droomhuwelijken in meerdere landen (met een focus op België en Frankrijk) realiseert. Met het overnemen van PAUWeddings (PAUWeddings.nl en bruiloftinitalie.com zullen opgaan in haar bedrijf Feriatus en zij neemt ook mijn social media accounts over dus vooral blijven volgen!), breidt zij haar netwerk verder uit in Nederland en Italië. Meer informatie over Nadine en haar bedrijf, vind je op http://www.feriatus.be.

 

 

 

 

August 2015

Photographer Damon Pijlman from Studio Damon, was mentioned with this amazing picture of the wedding of Krista & Christopher in Puglia (October 2014) in Junebug’s The Best of The Best Destination Wedding Photography Collection! Sooo proud to be part of the team to accomplish this at this phenomenal wedding!

Wondering how important this ‘Junebug’ list actually is? Well, let’s say: very important. And so thinks the Daily Mail – one of the biggest UK daily newspapers as they posted this article about the contest!

FavorietenCHRISKRISTA001

DSC_0396 as Smart Object-1 copyWe schreven eerder in deze blog al heel trots over de publicatie van de Colourful styled shoot in opdracht van Wedding Boutique waar PAUWeddings aan mocht meewerken, op de USA blog ‘The Perfect Palette‘.

Maar daarmee zijn we er nog niet! Want ook in Nederland heeft deze vrolijke shoot de aandacht getrokken, en wel van de bruidsblog  ‘The Perfect Wedding‘ die er óók een item aan wijdde. In dit artikel vind je ook alle leveranciers die samenwerkten aan deze shoot.
En; er is inmiddels ook een superleuk filmpje van ‘the making off’, gemaakt door MBDD, die we je graag laten zien!

 

custom_grid_item_51_1434032418Ja we weten het, eigenlijk hoort dit, net als alle andere media uitingen, gewoon alleen op de Mediapagina…
Maar op deze publicatie zijn we wel héél trots en dus ‘mag’ ie ook hier, op de blog!

Eén van de grootste (en leukste!) USA wedding blogs, genaamd Junebug Weddings heeft namelijk een real wedding van PAUWeddings gepubliceerd! En wel die van Krista & Christopher in Puglia, Italië.
Klik hier en geniet mee!

PAUWeddings mocht onlangs meewerken aan een fantastische ‘colourful’ Styled Bridal Shoot, naar concept van Wedding Boutique. Samen met heel veel andere leveranciers en vier mooie modellen, zetten we een kleurrijk geheel neer. Een bruid die met haar drie beste vriendinnen een feestje viert!

En ook in de USA vonden ze onze shoot het publiceren waard en wel in het kader van het Mexicaanse ‘Cinco de Mayo’! Bekijk hier de mooie publicatie op The Perfect Palette!